Zakelijk

Professionele IT consultancy op locatie. Voor een scherp tarief met flexibele beschikbaarheid. Vakkundig server- en netwerkbeheer, net als ervaren ICT-specialisten op het gebied van (netwerk)beveiliging. We beheren, adviseren, implementeren en configureren.

Maak een afspraak

Zakelijke diensten

email

E-mail en Anti-spam oplossingen en diensten

Zakelijke e-mail met professionele anti-spam, zodat u veilig en onbezorgd kunt e-mailen. Geen last van vervelende spam en maximale betrouwbaarheid voor optimale beschikbaarheid.

delete_forever

Dataherstel

Voorkom verlies van belangrijke bedrijfsdata en documenten. Dankzij dataherstel kunnen we verloren gewaande bestanden veelal goed terughalen, zodat u die weer kunt gebruiken.

wifi

Professioneel Wifi netwerk

Betrouwbaar Wifi-netwerk met een uitstekend bereik tot in de kantoortuin of op zolder. Iedereen de beschikking over een snel Wifi-signaal om zorgeloos en productief te kunnen werken.

settings_system_daydream

Cloud Werkplek

Gebruik een cloud werkplek om altijd en overal te kunnen werken, vanaf ieder (mobiel) apparaat. Niet langer beperkt tot de desktop of laptop op kantoor, maar de vrijheid van iedere locatie.

desktop_windows

Verkoop van servers en werkstations

Verkoop en merkonafhankelijk advies van servers en werkstations. Hoogwaardige werkstations en betrouwbare servers om zonder omkijken op te kunnen vertrouwen in uw ICT-omgeving.

security

Beveiliging van uw ICT omgeving

Zorgeloos werken in een veilige ICT-omgeving: de basis voor iedere succesvolle organisatie. Geen zorgen over bedreigingen van buitenaf. We beveiligen tegen virussen, spyware, ransomware, etc.

restore

Back-up oplossingen en diensten

Uw belangrijke documenten en gegevens veilig opgeslagen. Maximale betrouwbaarheid en toegankelijkheid, zonder onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden.

cloud

Begeleiding en implementatie van cloud- / hosted diensten

Zakelijke cloud- en hosteddiensten implementeren onder professionele begeleiding. Advies, implementatie en installatie om de beschikbare oplossingen direct toe te passen.

phone_in_talk

Cloud VOIP telefonie

Goedkoper bellen op basis van een uiterst eenvoudige en gebruiksvriendelijke aansluiting: dat is cloud VoIP-telefonie. Geen zorgen meer over tal van draden, kastjes en verdelers.

power

Green/Eco ICT

Duurzaam ondernemen met Green ICT en eenvoudig op de kosten besparen dankzij ECO-oplossingen. Direct besparen op energiekosten en werken aan uw groene imago.

Netwerkbeheer & Beveiliging

Allround netwerkbeheer en waterdichte beveiliging. Gespecialiseerd in routers, firewalls, spamfilters en VPN verbindingen voor uw professionele organisatie.

memory

Server en Werkplekbeheer

Allround systeembeheer en werkplekbeheer voor servers en werkstations. Geen zorgen dankzij professionele monitoring. Uitgebreide ervaring met Windows (Server) besturingssystemen.

Staat je probleem er niet tussen?
Neem contact op!

Contact

Particuliere tarieven

Zakelijk

€60,-
Per 60 min (Exclusief BTW)

No cure = No pay

Wanneer wij u geen oplossing kunnen bieden, worden er geen kosten in rekening gebracht

Maak een afspraak

Erkende certificering

ICT Waarborg gecertificeerd ICT Keurmeester Office 365 partner Microsoft partner
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm zaterdag: 9:00 21:00
Zondag : Gesloten

    Contact

    Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op.