Netwerkbeheer & Beveiliging

Gedegen netwerkbeheer en goede beveiliging daarvan draagt bij aan een betrouwbare werkomgeving. Zakelijk onmisbaar om zonder zorgen te kunnen werken. We beheren het complete netwerk en zorgen voor waterdichte beveiliging daarvan.

Maak een afspraak

De netwerkomgeving van onze zakelijke klanten bestaat uit routers, firewalls, spamfilters en bijvoorbeeld VPN verbindingen. We zorgen voor vakkundig beheer daarvan, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij zetten onze technische kennis in, zodat u zich kunt richten op de belangrijke kerntaken binnen uw onderneming.

Beheer van het complete netwerk

Netwerkbeheer bestaat uit monitoring, ondersteuning en het voorkomen van storingen. We houden het systeem goed in de gaten en verhelpen eventuele problemen met het netwerk voordat die ontstaan. Dat betekent dat u er zorgeloos gebruik van kunt maken en u kunt rekenen op een netwerk dat werkt.

Hebben u of uw medewerkers specifieke vragen over bepaalde hardware, software of concrete mogelijkheden binnen het netwerk? We staan graag voor u klaar, altijd met een passend antwoord in begrijpelijke taal. Dat betekent netwerkbeheer door een betrokken beheerder, die begrijpt wat u wenst en hoe het netwerk voor uw organisatie van toegevoegde waarde is.

Beveiliging van het netwerk

Tegelijkertijd zorgen we voor een waterdichte beveiliging van het netwerk. Een zakelijk netwerk biedt uiteenlopende kansen naar de wereld om u heen, maar kent op dezelfde manier een aantal bedreigingen. We werken aan de hand van een risicoprofiel en helpen de beveiliging zo optimaal mogelijk in te richten. Dit voorkomt lekken van belangrijke bestanden en biedt maximale weerstand tegen aanvallen van buitenaf.

Meer weten over netwerkbeheer en de beveiliging van netwerken? Benieuwd hoe we er bij andere klanten voor zorgen dat ze onbezorgd over een betrouwbaar netwerk kunnen beschikken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten