Particulier

Particuliere computerhulp aan huis en advies bij belangrijke aankopen. Voor scherpe tarieven en met een flexibele beschikbaarheid, zodat we u kunnen helpen wanneer u dat uitkomt. Bekijk de particuliere diensten van PCWIN of maak direct een afspraak.

Maak een afspraak

Particuliere diensten

vpn_lock

Anoniem internet (VPN)

Veilig surfen zonder uw identiteit bekend te maken. Gebruik een Virtual Private Network (VPN) om uw identiteit te verbergen en anoniem te kunnen surfen. Met professioneel advies door PCWIN.

verified_user

Virus of reclame verwijderen

Een virus of spyware op uw computer? PCWIN helpt u de situatie te beoordelen en het virus of de reclame te verwijderen. Indien mogelijk met hulp op afstand, dus zonder (hoge) voorrijkosten.

lock

ICT-keurmerk

Vraag het ICT-keurmerk aan en voldoe aan de eisen die banken stellen. Voorkom gevaarlijke internetrisico’s en bescherm uw persoonlijke gegevens. Advies op maat door PCWIN.

desktop_windows

Verkoop computers, componenten en accessoires

Advies en verkoop van computers, componenten en accessoires. Onafhankelijk advies op basis van uw behoeften. De beste keuze voor computers, componenten, accessoires en randapparatuur.

desktop_mac

Computer of laptop samenstellen

Een computer op maat, die volledig voldoet aan uw wensen. Geen hoge kosten voor onnodige specificaties en de zekerheid van een systeem dat doet wat u daarvan vraagt.

restore

Backup oplossingen

Veilige automatische back-ups van uw foto’s en andere dierbare documenten. Geen zorgen over verlies bij stroomuitval, problemen met de hardware of andere onvoorziene storingen.

accessibility

Advies en training

Onafhankelijk advies en training om uw nieuwe computer, componenten en accessoires optimaal te benutten. Uitleg en toelichting door de specialist in computers, netwerken en beveiliging.

speaker

Tv’s, audio- en mediasystemen

Hulp bij het instellen van nieuwe apparatuur om optimaal gebruik te maken van TV’s, audio- en mediasystemen. Direct aan de slag met uw nieuwe televisie, audiosysteem of computer.

delete_forever

Dataherstel

Foto’s, video’s of andere belangrijke documenten kwijt? Dankzij dataherstel kunnen we die in veel gevallen weer terughalen. De foto’s en andere bestanden zijn vaak nog niet verloren.

security

Computer- en netwerkbeveiliging

Betrouwbare beveiliging van uw computer en netwerk. Veilig werken op uw systeem, zonder u zorgen te maken over het verlies van gegevens of belangrijke bestanden.

Wifi bereik verbeteren

Vergroot het Wifi-bereik tot op de slaapkamer, in de keuken of in de tuin. Meer bereik met uw draadloze netwerk, om daar overal in huis of op de zaak mee te kunnen werken.

Computer sneller maken

Computers worden trager naarmate u daar langer gebruik van maakt. We kunnen uw computer sneller maken. We schonen het systeem op of stellen belangrijke hardware-upgrades voor.

build

Computer en laptop reparatie

Snelle reparatie van uw computer of laptop. Herstel na infectie met een virus, spyware, ransomware of andere problemen. We bieden hulp bij onderhoud en specifieke reparaties.

Staat je probleem er niet tussen?
Neem contact op!

Contact

Particuliere tarieven

Particulier

€15
Per 15 min (inclusief BTW)

Particulier

€60,-
Per 60 min (inclusief BTW)

No cure = No pay

Wanneer wij u geen oplossing kunnen bieden, worden er geen kosten in rekening gebracht

Maak een afspraak
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm zaterdag: 9:00 21:00
Zondag : Gesloten

    Contact

    Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op.