Begeleiding en implementatie van cloud- / hosted diensten

Zakelijke cloud- en hosted-diensten met begeleiding door ervaren professionals. PCWIN adviseert over de mogelijkheden en helpt u de beschikbare oplossingen optimaal te benutten. Uw gegevens veilig in de cloud, toegankelijk vanaf iedere locatie en op ieder (mobiel) apparaat. Of kies voor onze hosted-diensten voor professioneel beheer en adequate monitoring.

Beheer en begeleiding door ervaren professionals, zodat u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden in de cloud of zakelijke hosted-diensten. Wij beheren servers en andere ICT-infrastructuur, zodat u er geen omkijken naar heeft en er optimaal gebruik van kunt maken.

Begeleiding bij zakelijke cloud-diensten

We begeleiden en implementeren. Maak gebruik van de cloud, zonder dat u zich daar zelf in hoeft te verdiepen. Advies over de beschikbare mogelijkheden en begeleiding bij de vakkundige implementatie daarvan. Uw belangrijke bestanden in de cloud, zodat u daar op basis van een internetverbinding op iedere locatie en vanaf ieder (mobiel) apparaat toegang toe heeft.

Werken waar en wanneer u wilt. Altijd toegang tot uw belangrijke documenten. Dankzij onze begeleiding helpen we u de juiste cloud-diensten te selecteren en kunnen we die bovendien meteen voor u implementeren.

Hosted-diensten zonder omkijken

Kies daarnaast voor onze hosted-diensten, voor het beheer van de hardware die u binnen de organisatie gebruikt. Geen omkijken naar updates, eventuele storingen of andere problemen. We verzorgen het beheer en de monitoring, zodat we eventuele problemen herkennen voordat die zich daadwerkelijk zullen voordoen.

Werken vanuit de cloud of het beheer van uw ICT-infrastructuur uit handen geven aan ervaren professionals? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten