E-mail en Anti-spam oplossingen en diensten

Zakelijke e-mail met professionele anti-spam, zodat u veilig en onbezorgd kunt e-mailen. Geen last van vervelende spam en maximale betrouwbaarheid voor optimale beschikbaarheid. Altijd en overal toegang tot uw e-mail met onze cloud-oplossingen. Advies over zakelijke e-mail diensten en anti-spam oplossingen.

We verzorgen zakelijke e-mail voor professionele toepassingen, zowel voor één als meerdere gebruikers. E-mail in combinatie met een gesynchroniseerde agenda en lijst met contactpersonen. Altijd en overal toegang tot uw account, om ook onderweg of thuis een belangrijke e-mail te kunnen versturen.

Zakelijke e-mail en anti-spam

Zakelijke e-mail en een spamfilter met maximale betrouwbaarheid. Geen omkijken naar, zodat u onbezorgd kunt e-mailen. We zorgen voor een gebruiksvriendelijke beheeromgeving, die bijdraagt aan de maximale productiviteit van u en uw medewerkers. Geen zorgen over de veiligheid dankzij een actief spamfilter, dat ongewenste berichten moeiteloos uit de inbox houdt.

De oplossingen voor zakelijke e-mail en anti-spam stemmen we netjes af op de samenstelling van uw organisatie en de rest van de ICT-omgeving. Dat betekent een oplossing op maat voor uw zakelijke e-mail. We adviseren, begeleiden en implementeren om u daarmee op basis van uw specifieke wensen van dienst te kunnen zijn.

Advies, begeleiding en implementatie

Advies over zakelijke e-mail in de cloud of door middel van andere toepassingen. Begeleiding bij de configuratie van het spamfilter en de implementatie van e-mail oplossingen en diensten, zodat u daar niet zelf mee aan de slag hoeft. Vakkundige begeleiding door onze ervaren specialisten, de ideale keuze voor uw zakelijke omgeving.

Meer weten over zakelijke e-mail, het spamfilter en de andere anti-spam oplossingen voor uw betrouwbare e-mailomgeving? Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag meer over de vereisten voor een gebruiksvriendelijke en veilige e-mailomgeving voor zakelijk gebruik.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten