Green/Eco ICT

Duurzaam ondernemen met Green ICT en eenvoudig op de kosten besparen dankzij ECO-oplossingen. We zorgen er met Green en ECO-ICT voor dat u optimaal gebruik kunt maken van zuinige en besparende toepassingen. Geen onnodig grote ICT-omgeving die energie slurpt, maar slimme toepassingen die bijdragen aan het duurzame karakter van uw organisatie.

We adviseren onafhankelijk over beschikbare oplossingen en bieden maatwerk om uw ICT-omgeving te verduurzamen. Bespaar op de kosten voor het energiegebruik en presenteer de doelgroep een meer duurzaam karakter. Green en ECO-ICT winnen snel aan populariteit. Verlaag het energieverbruik en ga duurzamer om met de beschikbare toepassingen en oplossingen.

Energiebesparingen met ICT

Dankzij de energiebesparingen verdient u de investering in Green of ECO-ICT eenvoudig terug, los van de besparingen voor het milieu. U kiest voor een duurzame ICT-omgeving met een veel lager energieverbruik. Dat leidt direct tot een lagere energierekening en besparing op de kosten. Bovendien kunt u zich op een groene wijze presenteren bij de doelgroep.

We kunnen u uitstekend meer vertellen over de mogelijke energiebesparingen, door gebruik te maken van de groene en ECO-ICT oplossingen. We schetsen de oude en de nieuwe situatie, aan de hand waarvan we u goed kunnen aangeven wat er mogelijk is qua besparing.

Duurzame bedrijfsomgeving met Green of ECO-ICT

Creƫer een duurzame bedrijfsomgeving met Green of ECO-ICT, zodat u die ook naar buiten toe kunt communiceren. Een duurzaam en groen karakter, terwijl u ondertussen optimaal gebruik kunt maken van de ICT-omgeving. Maximale productiviteit met uw computers en systemen, zonder dat die nog langer de energie slurpen zoals ze dat altijd deden.

Benieuwd naar de mogelijke besparingen met Green of ECO-ICT of meer weten over de specifieke investeringen die we zouden voorstellen? Neem contact met ons op. We vertellen u dan tevens graag meer over andere bedrijven die besloten te verduurzamen binnen hun ICT-omgeving.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten