Beveiliging van uw ICT omgeving

Zorgeloos werken in een veilige ICT-omgeving: de basis voor iedere succesvolle organisatie. Geen zorgen over bedreigingen van buitenaf. We beveiligen tegen virussen, spyware, ransomware en andere vormen van externe bedreigingen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Maak een afspraak

We brengen beveiligingsrisico’s voor uw organisatie en ICT-omgeving in kaart, om u op basis daarvan te adviseren. Maatwerkoplossingen voor uw onderneming, zodat de beveiliging van uw ICT-omgeving bij ons in uitstekende handen is.

100% veilig werken

U kunt 100% veilig werken, zowel in de cloud als op de lokale systemen die u gebruikt. Uitgebreide kennis en ervaring, op basis waarvan we u van A tot Z kunnen adviseren en begeleiden. We helpen bij de keuze uit de belangrijkste lagen van beveiliging en kunnen u helpen bij de implementatie daarvan.

Dat betekent veilig werken binnen uw organisatie, omdat de beveiliging van uw ICT-omgeving uitstekend in orde is. Geen zorgen over bedreigingen van buitenaf. Veilig e-mailen en surfen, net als werken vanuit de cloud.

Advies en beveiliging op maat

We brengen de huidige ICT-omgeving en de eventuele beveiliging daarvan in kaart, op basis waarvan we u mogelijke verbeteringen en toepassingen kunnen adviseren. Advies en beveiliging op maat, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Benieuwd hoe we de beveiliging van uw ICT-omgeving op orde zouden brengen of kunnen professionaliseren? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten