Cloud Werkplek

Gebruik een cloud werkplek om altijd en overal te kunnen werken, vanaf ieder (mobiel) apparaat. Niet langer beperkt tot de desktop of laptop op kantoor, maar de vrijheid om overal werkplekken te kunnen creëren. Werken vanuit de cloud, met de beveiliging en gebruiksvriendelijkheid van een vaste werkplek.

Maak een afspraak

PCWIN adviseert over cloud werkplekken en de daarvoor benodigde hardware en software. We stemmen de oplossingen af op de specifieke wensen van uw organisatie. Het resultaat is een flexibele cloud werkplek, waardoor medewerkers ook onderweg, thuis en op andere locaties zonder problemen verder kunnen waar ze waren gebleven.

Online werkplekken voor uw organisatie

De cloud werkplek voor uw organisatie is een virtuele werkruimte, voorzien van alle benodigde systemen en software. Werken vanuit huis en onderweg verder gaan waar u was gebleven, op ieder gewenst apparaat. Cloud werkplekken voor desktop en laptop-computers, net als tablets en zelfs smartphones.

Toegang tot e-mail, de (gedeelde) agenda en de belangrijke software bij u op de server. Cloud werkplekken voor online toegang, om daar op iedere locatie en vanaf ieder apparaat mee verder te kunnen gaan. Cloud werkplekken voor meer productiviteit, vrijheid en flexibiliteit.

Werken in de cloud

De cloud werkplek is altijd en overal beschikbaar, zowel op kantoor als thuis en zelfs onderweg. Samenwerken aan belangrijke documenten en verder gaan waar u was gebleven. U bent niet langer gebonden aan een fysieke locatie, om altijd en overal verder te kunnen werken.

Benieuwd naar de voordelen van een cloud werkplek of meer weten over onze begeleiding en implementatie? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten