Professioneel Wifi netwerk

Gebruik een professionele Wifi-netwerk met een groot bereik en hoge betrouwbaarheid, zodat u daar onbezorgd gebruik van kunt maken. Geen zorgen over de Wifi-verbinding. Professionele kwaliteit van een netwerk voor het complete kantoor, desgewenst inclusief de kantoortuin.

Maak een afspraak

Laat ons de huidige Wifi-hardware beoordelen. We kunnen het Wifi-bereik vergroten of een nieuw netwerk aanleggen, zodat u daar optimaal gebruik van kunt maken. We richten ons op de combinatie van een groot bereik met een hoge mate van betrouwbaarheid. Dat betekent onbezorgd de beschikking over een goede Wifi-verbinding, op alle apparaten.

Groot bereik met hoge betrouwbaarheid

We bepalen het gewenste bereik van het Wifi-netwerk, zodat we daar de capaciteit van de router op kunnen afstemmen. Dat betekent Wifi op kantoor op alle werkplekken, net als in de kantoortuin of een andere belangrijke uithoek. We testen het bereik voordat we het professionele Wifi-netwerk opleveren, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Tegelijkertijd zorgen we voor een maximale betrouwbaarheid. Geen last meer van een Wifi-verbinding die steeds wegvalt. Bereik op alle apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones. Altijd goed verbonden met internet, zonder dat er een kabel aan te pas hoeft te komen.

Advies en aanleg van een Wifi-netwerk

We adviseren graag bij de aanleg van het Wifi-netwerk en kunnen een bestaand netwerk beoordelen. Op basis daarvan stellen we een uitbreiding of aanpassing voor of kunnen we een compleet nieuw professioneel Wifi-netwerk aanleggen. Het resultaat? Betrouwbare Wifi met een uitstekend bereik, zodat u daar zonder zorgen gebruik van kunt maken.

Meer weten over de kracht van een professioneel Wifi-netwerk of hoe we dat voor u kunnen aanleggen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten