Over ons

PCWIN is sinds 2009 uw full-service ICT-bedrijf voor de particuliere en zakelijke markt. Persoonlijke service, eerlijk advies en transparantie. Hulp bij computerproblemen, advies op maat en zakelijke oplossingen voor beheer, back-up, clouddiensten en begeleiding.

Onze erkende certificeringen

 

ICT Waarborg

ICT Keurmerk

Microsoft Partner

Microsoft Office 365 Cloud service Provider

Kroll ontrack partner

ICT Waarborg

ICTWaarborg

De 7 zekerheden

ICTWaarborg staat voor zekerheid. Ter aanvulling op de gebruikelijke service profiteert u bij gecertificeerde ICTWaarborg-deelnemers zoals PCWIN namelijk belangrijke extra zekerheden.

Betrouwbaarheid

ICTWaarborg hanteert een certificeringsprocedure die bedrijven toetst op een aantal belangrijke punten. Een door ICTWaarborg gecertificeerd bedrijf verdient daarom het predicaat ‘betrouwbaar’.

Geschilbehandeling

Mocht u een probleem ervaren waar u samen met ons niet uitkomt, dan biedt ICTWaarborg u een aantal extra mogelijkheden om tot een oplossing te komen.

Algemene voorwaarden op maat

Goede algemene voorwaarden voor zowel de consument als zakelijke klant, afgestemd op uw concrete behoeften.

Overname van aansprakelijkheid

Gaat het bedrijf failliet, dan kunt u, tot een jaar na aankoopdatum of de datum waarop de dienst is geleverd, bij Stichting ICTWaarborgfonds terecht voor gebreken die onder het begrip nonconformiteit vallen.

Waarborg nakoming garantieverplichtingen

Gaat een bij ICTWaarborg aangesloten bedrijf failliet, dan zorgt de Stichting ICTWaarborgfonds ervoor dat de verplichtingen met betrekking tot de fabrieksgarantie nog een jaar lang worden nagekomen.

Nakoming gemaakte afspraken bij faillissement

Zijn er tijdens de koop speciale afspraken gemaakt en gaat het aangesloten bedrijf failliet? Dan zorgt Stichting ICTWaarborgfonds ervoor dat de afspraken worden nagekomen.

Zekerheid bij einde bedrijf

U wilt zekerheid dat u niet in de kou staat als een bedrijf waarmee u nog een lopend contract heeft haar activiteiten beëindigt. ICTWaarborg biedt u die zekerheid.
Download de ICT Waarborg folder.

Onze ‘No cure, No pay, garantie

Als wij hebben laten weten het door u aangegeven probleem te kunnen oplossen, worden er geen kosten in rekening gebracht als ons dat niet lukt.

Zie ook onze aanvullende algemene voorwaarden

 

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm zaterdag: 9:00 21:00
Zondag : Gesloten

    Contact

    Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op.