Server en Werkplekbeheer

Allround systeembeheer voor zowel servers als werkstations, zodat u daar geen omkijken naar heeft. We beheren Windows (Server) besturingssystemen en verzorgen de implementatie van softwareoplossingen. Geen zorgen over het beheer van uw systeem.

Maak een afspraak

De technisch goede werking van uw server en werkplekken voorkomt eventuele storingen en problemen, zodat u onbezorgd kunt werken aan de kerntaken van uw onderneming. We bieden maximale betrouwbaarheid in combinatie met goede bereikbaarheid bij vragen, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

Windows (Server) beheer

We zijn gespecialiseerd in het beheer van Windows (Server) besturingssystemen. Dat betekent dat we u uitstekend kunnen trainen in het gebruik daarvan, het beheer voor u kunnen voeren en in actie zullen komen bij eventuele (dreigende) storingen of andere problemen.

Dankzij ons server- en werkplekbeheer heeft u zelf geen omkijken naar de belangrijke technische componenten van uw ICT-infrastructuur. U kunt er vanuit gaan dat alles in orde is, terwijl wij ervoor zorgen dat we de situatie doorlopend scherp in de gaten houden.

Compleet werkplekbeheer door PCWIN

We zijn gespecialiseerd in zowel het server- als allround werkplekbeheer. Wij zorgen ervoor dat de complete ICT-infrastructuur werkt zoals u dat verwacht en kunnen u adviseren over de inzet van de juiste benodigde hardware. Geen zorgen meer over uw werkplekken en servers.

Meer weten over onze ervaring met de Windows (Server) besturingssystemen en allround werkplekbeheer? Neem contact met ons op voor specifieke vragen, we horen graag van u.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten