Cloud VOIP telefonie

Goedkoper bellen op basis van een uiterst eenvoudige en gebruiksvriendelijke aansluiting: dat is cloud VoIP-telefonie. Geen zorgen meer over tal van draden, kastjes en verdelers. Slechts één aansluiting op internet, voor een compleet werkende zakelijke telefooncentrale.

Cloud VoIP-telefonie maakt zakelijk telefoneren eenvoudig en voordelig. U heeft slechts een aansluiting op internet nodig om er gebruik van te maken. Een virtuele telefooncentrale, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Voice over IP-telefonie

VoIP staat voor Voice over IP. Telefonie via internet, zodat u eenvoudig vanuit de cloud kunt werken. We bieden een online beheeromgeving, waarbij we u desgewenst kunnen begeleiden. Dat betekent gebruiksvriendelijk bellen via internet, met maximale betrouwbaarheid voor uw zakelijke organisatie.

Dankzij Cloud VoIP-telefonie kunt u voordeliger en gebruiksvriendelijker bellen, zonder in te leveren aan betrouwbaarheid. Bovendien kunt u rekenen op meer flexibiliteit, omdat we de virtuele telefooncentrale af kunnen stemmen op uw specifieke wensen en de omvang van uw organisatie.

Telefooncentrale in de cloud

De telefooncentrale in de cloud is bereikbaar vanaf iedere locatie en vanaf ieder (mobiel) apparaat. U heeft er slechts een werkende internetverbinding voor nodig. Dat betekent meer flexibiliteit en gebruiksgemak, uiteraard in combinatie met waterdichte beveiliging.

Meer weten over Cloud VoIP-telefonie en de zakelijke voordelen voor uw organisatie? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten