Backup oplossingen

Veilige back-ups van uw foto’s en andere dierbare documenten. Geen zorgen over verlies bij stroomuitval, problemen met de hardware of andere onvoorziene storingen. Automatische back-up vanuit een gebruiksvriendelijke omgeving, zodat u daar eenvoudig mee kunt werken.

We adviseren u graag over de beschikbare back-up oplossingen voor particulier gebruik. Afgestemd op de bestanden die u veilig wilt opslaan en het besturingssysteem dat u gebruikt (Windows, Max OS X, etc.).

Particuliere back-up oplossingen

De particuliere back-up oplossingen vormen een betaalbare keuze, terwijl u kunt rekenen op professionele back-up. Uw gegevens 100% veilig opgeslagen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat foto’s bij eventuele problemen verloren gaan.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Eenvoudige back-up met één druk op de knop of zelfs automatisch op basis van periodieke back-ups. Geen omkijken naar het opslaan van uw foto’s en andere belangrijke documenten. Altijd een kopie achter de hand, mocht er een keer wat misgaan.

We adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van back-up of delen slimme tips waar u op dient te letten. De begeleiding door een professional, zodat u er niet alleen voor staat en weet wat er beschikbaar is.

Zoekt u een manier om uw foto’s te beveiligen en er met back-up te voorkomen dat dierbare documenten verloren kunnen gaan? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten