Wifi bereik verbeteren

Geen Wifi-bereik in de slaapkamer of in de tuin? Last van een onbetrouwbare verbinding die steeds wegvalt? PCWIN helpt uw Wifi-bereik en de betrouwbaarheid van het signaal te verbeteren, zodat u onbezorgd gebruik kunt maken van draadloos internet op alle desktops, laptops, tablets en smartphones.

We helpen het draadloze Wifi-netwerk te versterken of zorgen ervoor dat we acute problemen oplossen. We adviseren merkonafhankelijk een goede router en eventuele andere benodigdheden voor een goed bereik, zodat u daar zonder omkijken gebruik van kunt maken.

Sterker draadloos Wifi-netwerk

We zorgen voor een sterker draadloos Wifi-netwerk, zodat het bereik reikt tot in de slaapkamer, in de tuin of zelfs tot op zolder. Op die manier kunt u er overal gebruik van maken en bent u niet meer gebonden aan de ruimte direct naast de router. We zijn u graag van dienst met de diverse oplossingen bij problemen met het Wifi-bereik:

  • Stabiel en snel draadloos netwerk aanleggen.
  • Draadloos netwerk uitbreiden, bereik en signaal vergroten of verbeteren
  • Draadloos netwerk beveiliging

We bieden uitgebreide mogelijkheden voor ieder budget en maken daar waar mogelijk altijd gebruik van de laatste technieken en hoogwaardige netwerkapparatuur.

Problemen met Wifi oplossen

Ervaart u problemen met het Wifi-bereik of met Wifi in het algemeen? Geen zorgen, we stellen de diagnose en herstellen het signaal of adviseren andere hardware om het probleem te verhelpen. Dat betekent dat u weer kunt rekenen op een betrouwbaar draadloos netwerk met een goed Wifi-bereik.

Vragen over het verbeteren van het Wifi-bereik of benieuwd met welke A-merk apparatuur we zelf werken? Neem contact op, dan vertellen we u er graag meer over.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten