Computer sneller maken

Computers worden trager naarmate u daar langer gebruik van maakt. We kunnen uw computer sneller maken. Enerzijds door het systeem op te schonen en te herstellen en anderzijds met upgrades voor uw computer. Ervaring met Windows en Mac OS X, voor een snellere computer waar u direct plezier van heeft.

We bekijken het huidige systeem, de geïnstalleerde software en mogelijkheden tot upgrades. Op basis daarvan adviseren we het opschonen van uw computer om die sneller te maken of stellen we specifieke upgrades voor een betere snelheid voor.

Trage computer sneller maken

We kunnen veel trage computers sneller maken door die netjes op te schonen. Dat betekent dat we geïnstalleerde software kritisch tegen het licht houden en de harde schijf opnieuw structureren. We schonen het systeem op, waardoor de snelheid meteen toeneemt zonder dat u daar nieuwe hardware bij nodig heeft.

We kunnen u aan de hand van een analyse aangeven of we de computer sneller kunnen maken en wat u daarvan kunt verwachten. Op die manier weet u vooraf in ieder geval goed waar u aan toe bent.

Upgrade voor uw computer

In andere gevallen adviseren we upgrades voor uw computer, zodat u snellere hardware kunt gebruiken. Met RAM-geheugen, een andere harde schijf of andere onderdelen van het systeem. We adviseren over de mogelijkheden, schetsen de kosten en geven aan hoeveel sneller we de computer daarmee kunnen maken.

Last van een trage computer en die sneller maken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de specifieke mogelijkheden.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten