Virus of reclame verwijderen

Virussen en reclame of spyware: een vervelende aanslag op uw computer. Virus opgelopen, spyware binnengehaald of andere computerproblemen waar u zelf niet uitkomt? We bieden hulp op afstand of komen bij u langs om het virus of de reclame te verwijderen.

Maak een afspraak

Virussen, Trojaanse paarden, ransomware, spyware: de lijst met online bedreigingen is haast eindeloos. We kennen de gevaren, kennen de uitwerking op uw computer en kunnen daardoor snel de diagnose stellen. In veel van de gevallen kunnen we gewoon op afstand een virus of reclame verwijderen, zodat u weer zonder problemen gebruik kunt maken van uw computer.

Virussen en spyware verwijderen

Virussen of spyware kunnen uw computer heftig aantasten. Wellicht werken bepaalde functies niet meer of start de computer zelfs helemaal niet meer (goed) op. We stellen zo snel mogelijk de diagnose, zodat we kunnen aangeven wat er aan de hand is en wat we concreet voor u kunnen betekenen.

Uiteraard geldt net als bij onze andere diensten: No Cure = No Pay. Dat betekent dat u alleen betaalt indien we erin slagen om het virus of de reclame te verwijderen. Dat geldt ook voor andere computerproblemen, bijvoorbeeld wanneer u last heeft van spyware of een Trojaans paard.

Firewall en antivirus installeren

We helpen u graag het virus of de reclame te verwijderen. Bovendien kunnen we u helpen te voorkomen dat u daar opnieuw mee te maken krijgt. We adviseren een firewall en antivirus-programma, dat we desgewenst ook meteen kunnen installeren en op de juiste wijze kunnen configureren.

Direct contact vanwege een virus of reclame die u wilt laten verwijderen of meer weten over een goede firewall en antivirus? Neem contact met ons op, dan helpen we u er graag mee op weg.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten