Anoniem internet (VPN)

Veilig surfen zonder uw identiteit bekend te maken. Gebruik een Virtual Private Network (VPN) om uw identiteit te verbergen en anoniem over het internet te kunnen surfen. Professioneel advies over de mogelijkheden en persoonlijke begeleiding bij het instellen van de betrouwbare verbinding.

Maak een afspraak

Vakkundige versleuteling van uw internetverbinding op basis van een VPN, zodat anderen niet zomaar met u mee kunnen kijken. Geen overheid die meekijkt of blokkades van bepaalde websites op basis van uw geografische locatie.

Anoniem over het internet surfen

Dankzij VPN kunt u gebruik maken van een anoniem internet. Er valt niet te achterhalen wie u bent en vanaf welke locatie u surft. Dat betekent dat u geen last heeft van geblokkeerde websites of video’s in bepaalde landen. Surf vanuit iedere locatie over alle content op het web, zonder dat anderen kunnen achterhalen wat u op dat moment bekijkt.

PCWIN adviseert over de veilige VPN-protocollen (PPTP, L2TP/IPsec, OpenVPN etc.) en zorgt voor de configuratie hiervan. Anoniem internet en veilig surfen zonder dat u daar omkijken naar heeft. Uiterst gebruiksvriendelijk om eenvoudig op te starten, zodat u zowel thuis, op de zaak als onderweg veilig kunt surfen op basis van een VPN.

Uw identiteit online verbergen en veilig surfen op basis van anoniem internet? Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden van een VPN. We leggen u graag de werking van een Virtual Private Network uit en kunnen dat vervolgens voor u configureren. We horen graag van u.

Wat onze klanten vinden

Bekijk meer reviews
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten