Computer hulp in Bergschenhoek

Computerhulp nodig in Bergschenhoek? Onze ICT-specialisten staan voor u klaar. We helpen u bij een computer die niet meer opstart, verwijderen virussen of gaan zo snel mogelijk na wat er met uw computer aan de hand is. Snel professionele computer hulp in Bergschenhoek nodig? Bel ons op nummer 06 12 13 81 34 of stuur een email naar info@pcwin.nl. We komen snel naar u toe of zorgen voor hulp op afstand. Maak een afspraak

De ICT Specialist in Bergschenhoek

We zijn uw ICT specialist in Bergschenhoek. Ervaart u problemen met uw computer? We kunnen bijvoorbeeld een virus of reclame verwijderen (https://pcwin.nl/particulier/virus-reclame-verwijderen/) of u helpen met onze back-up oplossingen. Wij zorgen ervoor dat we uw data veilig opslaan of die terughalen op het moment dat er al wat mis lijkt te zijn gegaan. Per ongeluk iets verwijderd of start de computer niet (goed) meer op? Geen probleem, wij bieden de computerhulp in Bergschenhoek die u nodig heeft.

We helpen u bij problemen met uw computer in Bergschenhoek. Start de computer traag op of start deze helemaal niet meer op? Heeft u problemen met wifi of met bepaalde randapparatuur? Werkt de printer niet naar behoren of is er iets anders aan de hand? Wij helpen u met de problemen die u ervaart: we zijn uw ICT specialist bij acute problemen en vragen over uw computer in Bergschenhoek.

Virus op uw pc?

Last van een virus? Wij komen uw virus verwijderen in Bergschenhoek of zorgen er met hulp op afstand voor dat we u daarmee van dienst kunnen zijn. We zorgen ervoor dat we snel nagaan wat er aan de hand is, om vervolgens aan de oplossing te werken.

Start uw computer niet meer op, krijgt u een rare foutmelding of is er wat anders aan de hand? Wij bieden hulp bij computerproblemen in Bergschenhoek. Neem contact op, dan gaan we er samen mee aan de slag.

Onze tarieven

Particulier

€16,25
Per 15 min (inclusief BTW)

Particulier

€65,-
Per 60 min (inclusief BTW)

Zakelijk

€65,-
Per 60 min (Exclusief BTW)
Maak een afspraak
Persoonlijke service
Snelle responsetijd
Flexibele beschikbaarheid
No cure = No pay
Ad van der Steurzoom 50 2662 JA Bergschenhoek Nederland (Bezoek op afspraak)
info@pcwin.nl 06-12138134 KVK: 27337754 BTW-id: NL001152532B77

Openingstijden

Maandag tm vrijdag: 9:00 19:00
Zondag : Gesloten